Контакт

Локација

Адреса:
sofiland.mk
Т.Ц Лептокарија.
Карпош 3- Скопје

ЕДБ 4030006575650
М.Б. 6065732
sofilandmacedonia@gmail.com
Телефон:
02/3077238

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

Продавницата за детска облека Софиленд своите корени ги влече уште од 2006 година, а се наоѓа во трговскиот Т.Ц. Лептокарија - Скопје.

Облеката се увезува од САД, од реномираните детски брендови : Children's Place, Carters, Osh Kosh, GAP и др. Асортиманот постојано се проширува, а ги опфаќа децата од 0-16 год.

Читај повеќе..

Контакт

  • 02/3077238
  • sofilandmacedonia@gmail.com

Facebook

sofiland.mk © 2022. UKION SHOPS